Tooted
OÜ Kallaste Kalur töötleb ja turustab Peipsi järve kaladest peamiselt ahvenat, koha, haugi, latikat ja rääbist, kaaspüügiga saadavatest kaladest lutsu, siiga ja särge. Tooteportfelli laiendatakse, et pakkuda klientidele uusi maitseid.
Jahutatud
- ahven
- ahvena filee (nahaga ja nahata)
- haug
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- koha
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikas
- latikafilee nahata
- luts
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- rääbis
Külmutatud
- ahvenafilee (nahaga)
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikafilee (nahata)
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- hakkliha latika fileest, 1 kg/batoon
- haugi hakkliha, 300 g/pk
Kuumsuitsutatud
- ahven
- koha
- kohalõuad
- latikas („liblikas“ e. seljalt lahti lõigatud)
- latikas, roogitud
- luts
- rääbis
- räim lahtiselt, 300 g pakend
- angerjas (tooraine ostame sisse)
- meriahven (tooraine ostame sisse)
- meritint (tooraine ostame sisse)
Kulinaaria
- kohafilee lõigud punases marinaadis, 2,5 kg/karp
- kohafilee lõigud valges marinaadis, 400 g/purk
- tšugudai (delikatess kohafileest), 230 g/purk
- lutsufilee tarrendis, 240 g/purk
- lutsumaks omas mahlas, 230 g/purk
- lõhefilee lõigud marinaadis, 200 g/purk
- kuumsuitsutatud Peipsi rääbise rümp õlis, 240 g/purk
- kuumsuitsutatud latikas õlis, 450 g/purk
- marineeritud angerjas, 240 g/purk
- kalašašlõkk marinaadis, 500 g/karp
- kuumsuitsutatud lutsu filee (salatiseguks), 2,5 kg/karp
- kotletisegu (latikas, haug, koha) külmutatud, 400 g/pk
Kuivatatud / vinnutatud
- Peipsi tint vinnutatud, 5 kg/kast
- Peipsi tint vinnutatud, 40 g/pk
- Peipsi latika ribad vinnutatud, 3 kg/kast
- Peipsi latika ribad vinnutatud, 40 g/pk
- Peipsi särg kuivatatud, 250 g/pk
- meritint kuivatatud, 100 g/pk
- gorbuuša ribad vinnutatud, 40 g/pk
Jahutatud kala tervena ja töödeldult müüme vastavalt laoseisule
- ahven
- ahvena filee (nahaga ja nahata)
- haug
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- koha
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikas
- latikafilee nahata
- luts
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- rääbis