Tooted
OÜ Kallaste Kalur töötleb ja turustab Peipsi järve kaladest peamiselt ahvenat, koha, haugi, latikat ja rääbist, kaaspüügiga saadavatest kaladest lutsu, siiga ja särge. Tooteportfelli laiendatakse, et pakkuda klientidele uusi maitseid.
Jahutatud
- ahven
- ahvenafilee (nahaga ja nahata)
- haug
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- koha
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikas
- latikafilee nahata
- luts
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- rääbis
Külmutatud
- ahvenafilee (nahaga)
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikafilee (nahata)
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- hakkliha latika fileest, 1 kg/batoon
- haugi hakkliha, 1 kg pakend ja 300 g/batoon
- kotletisegu ("Kuninglik" haug, koha, latikas) 400g /pakend
- suitsukala määre 200g/batoon
- kohafilee lõigud taignas 5 kg/pakend
- ahvenafilee taignas 5 kg/pakend
Kuumsuitsutatud
- Peipsi ahven
- koha
- kohalõuad
- latikas („liblikas“ e. seljalt lahti lõigatud)
- latikas, roogitud
- luts
- rääbis (hooajal)
- räim lahtiselt ja 300 g pakend
- angerjas (tooraine ostame sisse)
- meriahven (tooraine ostame sisse)
- meritint (tooraine ostame sisse)
Kulinaaria
- kohafilee lõigud punases marinaadis, 2,5 kg/karp
- praetud rääbis tomatikastmes, 2,5 kg/karp
- kohafilee lõigud valges marinaadis, 400 g/purk
- tšugudai (delikatess kohafileest), 230 g/purk
- lutsufilee tarrendis, 240 g/purk
- lutsumaks omas mahlas, 230 g/purk
- kuumsuitsutatud latikas õlis, 450 g/purk
- kuumsuitsutatud rääbise rümp õlis 240g/purk
- marineeritud angerjas, 240 g/purk
- lõhefilee lõigud marinaadis, 200 g/purk
- kuumsuitsutatud Peipsi rääbise rümp õlis, 240 g/purk
- kuumsuitsutatud lutsu filee (salatiseguks), 2,5 kg/karp
- kotletisegu ("Kuninglik" haug, koha, latikas) külmutatud, 400 g/pk
Kuivatatud / vinnutatud
- Peipsi tint vinnutatud, 5 kg/kast
- Peipsi tint vinnutatud, 40 g/pk
- Peipsi latika ribad vinnutatud, 3 kg/kast
- Peipsi latika ribad vinnutatud, 40 g/pk
- Peipsi särg kuivatatud, 250 g/pk
- meritint kuivatatud, 100 g/pk
- gorbuuša ribad vinnutatud, 40 g/pk
Jahutatud kala tervena ja töödeldult müüme vastavalt laoseisule
- ahven
- ahvenafilee (nahaga ja nahata)
- haug
- haugifilee (nahaga ja nahata)
- koha
- kohafilee (nahaga ja nahata)
- latikas
- latikafilee nahata
- luts
- lutsufilee (nahaga ja nahata)
- rääbis
